به گزارش مرکز خبر روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام جوادی در کارگاه آموزش سبک زندگی در مسجد مقدس جمکران به تبیین سبک ارتباطی امام حسین(علیه السلام) با خانواده پرداخت و اظهار کرد: یکی از نکات مهمی که ایشان به آن پایبند بودند احترام و عزت برای خانواده بود. ایشان به زنان خود احترام میگذاشتند و بارها فرمودند وقتی زنی را به عقد خود در میآورید او را اکرام کنید.
وی درباره محبت که پایه و اساس زندگی است و امام حسین(علیه السلام) نیز به این موضوع توجه خاصی داشتند بیان کرد: ابراز علاقه و توجه به خواستههای همسر دومین اصل زندگی است. ایشان همیشه گشاده رو و اهل تبسم بودند، طوری که اهل خانواده از دیدن آن حضرت لذت میبردند.
این محقق و پژوهشگر حوزی با اشاره به اینکه انتقادهایی به سیدالشهداء(علیه السلام) درباره اهمیت به خانواده میشد، بیان کرد: هنگامی که به حضرت در مورد رسیدگی به خانواده گلایه کردند حضرت فرمودند: هیچ یک از وسایلی که مشاهده کردید از آن ما نیست. ما بعد از ازدواج مهریه همسرانمان را پرداخت میکنیم و آنها هر چه دوست داشتند برای خود خریداری میکنند.
وی شروع فرهنگ عاشورا را از خانواده دانست و خاطر نشان کرد: یکی از نگاههایی که ما به کربلا داریم نگاه خانوادگی است، و اگر دقت کنید کربلا روضههایش هم خانوادگی است. یعنی فرهنگ عاشورا ابتدا احترام به خانواده است. سلام کردن، بدرقه و استقبال در محیط منزل یعنی تو برایم مهمی، و چون مهمی به استقبال تو میآیم و منتظر برگشتت خواهم بود.
محقق و پژوهشگر حوزوی در پایان سخنانش درباره زندگی زناشوئی و مصادیق احترام در نحوه صدا زدنها، نحوه بیان درخواستهای به صورت پیشنهادی و عامرانه اظهار کرد: چقدر زیباست اگر در زندگی زناشوئی احترام متقابل باشد. یکی از مصادیق احترام و بیاحترامی نحوه درخواست است. لذا درخواستی که عامرانه باشد با درخواست پیشنهادی بسیار متفاوت است و واکنش طرف مقابل نیز متقابلا متفاوت خواهد بود.
انتهای پیام/