به گزارش مرکز خبر روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام جوادیپور در کارگاه آموزشی سبک زندگی که با حضور جمعی از زائران مسجد مقدس جمکران برگزار شد، به تبیین سه شاخه اصلی خدا محوری، تکلیف مداری و صبر و تسلیم در سبک زندگی امام حسین (علیه السلام) پرداخت و اظهار کرد: یکی از ابعاد سبک زندگی آن حضرت، سبک عبادی است. روایات شریفی را مورخین آوردهاند که میفرمایند حسین بن علی (علیه السلام) در زمان خود به عبادت و تلاوت قرآن مشهور بود.
وی درباره انس با قرآن و علاقه شدید حضرت و مقید بودن ایشان به تلاوت قرآن و عمل به دستورات قرآنی بیان کرد: ایشان وقتی که میخواستند حرکت کنند اولین کاری که میکردند تلاوت آیه ۲۱ سوره مبارک قصص بود. همان آیهای که حضرت موسی (علیه السلام) هنگامی که قرار بود با بنیاسرائیل خارج شوند خواند، (پروردگارا مرا از این قوم ظالم رهایی بخش).
محقق و پژوهشگر حوزوی ادامه داد: دو مسئله بسیار مهم در سبک عبادی امام حسین (علیه السلام) موج میزد. یکی از این مطالب خواندن قرآن است. اباعبدالله (علیه السلام) از خواندن قرآن لذت میبردند و عمل به دستورات قرآنی را امری لازم میدانستند. همانگونه که قرآن میفرماید جلوی ظالم باید ایستاد.
جوادی، شهدا را که روحیه ایثار و از خودگذشتگی داشتند با قرآن عجین خواند و افزود: شهدا همه آن چیزی را که حضرت اباعبدالله (علیه السلام) از نگاه قرآن در نظر ما زیبا کرده دریافته بودند. اگر با قرآن انس داشته باشیم توکلمان بالا میرود، توسل برقرار میکنیم، اهل ایثار میشویم، روحیه ایستادگی پیدا کرده و جلوی ظالم میایستیم؛ زیرا همه حقایق، سبک زندگی و اخلاقیات درون قرآن است. شهدا از این افراد بودند. شهدا با قرآن عجین بودند.
وی قرآن را یک نامه کامل و جامع با تمام حقایق درونش خواند و در این باره افزود: اگر شخصی را که دوست دارید، به شما نامه دهد چند بار آن را میخوانید؟ قران همان نامه از سمت خداست. خدای متعال که مظهر خوبی و مهربانی است برای من و شما نامه نوشته، حال این نامه به دست من و شما رسیده، کسانی که با قرآن انس دارند قطعا رشد پیدا خواهند کرد.
محقق و پژوهشگر حوزوی دهه اول محرم را دهه بندگی خواند و اینکه چه چیزی بندگی ما را زیبا میکند افزود: انس با قرآن یکی از کارهایی است که ما باید انجام دهیم، و حتیالمقدور روزی یک صفحه تلاوت قرآن را فراموش نکنیم.
انتهای پیام/